Przykładowe menu
Zobacz galerię

Propozycja menu na przyjęcie zasiadane - 1

Danie obiadowe

Pierś z kurczaka panierowana/Kotlet schabowy panierowany
Ziemniaki
Bukiet surówek

Zakąski zimne

Mięsa pieczyste:
Rolada z kurczaka słona
Karczek w miodzie
Roladki wieprzowe
Tymbaliki z kurczaka/Tymbaliki z ozorów
Sałatka z jarzynowa w babeczkach/Sałatka z pieczarek w babeczkach
Jaja nadziewane rybą wędzoną, szynką, pieczarkami
Śledź w oleju
Pieczywo, masło, marynaty
Kawa, herbata
Ciasto ananasowe
Ciasto królewiec

Propozycja menu na przyjęcie zasiadane - 2

Danie obiadowe(do wyboru)

Rosół z makaronem/Zupa krem (z pieczarek, z pomidorów, z groszku zielonego)
Roladki wieprzowe/Zrazy zawijane (wymiennie na potrawę jarską)
Ziemniaki/Kluski śląskie
Bukiet surówek/Buraczki zasmażane

Danie ciepłe

Kurczak w sosie slodko-kwaśnym

Zakąski zimne

Mięsa pieczyste:
Schab z morelą/schab z żurawiną
Karczek z zielonym pieprzem/karczek w miodzie
Pasztet pieczony/roladki wieprzowe
Rolada po alpejsku

Szynka ze szparagami/polędwica z fetą
Sałatka z pieczarek w babeczkach
Tymbaliki z kurczaka/Tymbaliki z ozorów
Śledź pod pierzynką
Ryba po grecku
Pieczywo , masło, marynaty
Napoje, słodycze
Kawa, herbata (bez ograniczeń)
Soki 0,5 l/os
Ciasto angelika
Ciasto ananasowe

Propozycja menu na przyjęcie zasiadane - 3

Danie obiadowe

Rosół z makaronem/Flaki
De volaille/Kotlet schabowy po szwajcarsku/Kotlet schabowy po zbójnicku
Ziemniaki/Ziemniaki w ziołach/Frytki
Bukiet surówek/Warzywa gotowane

Ciepły posiłek(do wyboru)

Udko pieczone, bigos
Wieprzowina po królewsku, kluski śląskie
Polewka staropolska z rożkiem z kapustą i grzybami/żurek z jajem i kiełbasą

Zakąski zimne

Mięsa pieczone:
Kaczka po tyrolsku
Karczek z zielonym pieprzem/karczek pieczony
£opatka po bawarsku/ Rolada po alpejsku
Schab z żurawiną, schab z bakaliami
Rolada z kurczaka

Wędliny (salami, kabanosy, polędwica)
Jaja nadziewane rybą, szynką , pieczarkami
Sałatka grecka w salaterce
Śledź pod pierzynką
Śledź po cygańsku
Pstrąg faszerowany/Ryba po grecku
Gicz w galarecie
Pieczywo, masło, marynaty
Napoje, słodycze
Kawa, herbata
Napoje gazowane 1 l/os
Soki 0,5 l/os
Lody z bitą śmietaną i owocami
Sernik z brzoskwinią
Ciasto krolewiec

Propozycja menu na bal angielski - 1

Tartinki z salami, łososiem, szynką

Kanapki dekoracyjne
Sałatka pieczarek w babeczkach
Ptysie z masą pasztetową
Koreczki serowe
Koreczki z sera pleśniowego
Ciasto cappuccino z bitą śmietaną
Ciastka muffinki
Soki
Woda mineralna
Kawa, herbata

Propozycja menu na bal angielski - 2

Tartinki z kawiorem, łososiem, szynką

Kanapki dekoracyjne
Sałatka jarzynowa w babeczkach
Sałatka z sera żółtego w babeczkach
Pasty smakowe na krakersach
Mini szaszłyki z kurczaka (w formie koreczków)
Koreczki z sera plesniowego
Ciasto ananasowe
Ciasto sernik kremowy
Soki
Woda mineralna
Kawa, herbata

Posiłek ciepły (do wyboru)

Barszczyk czerwony z pasztecikiem
Polewka staropolska z rożkiem
żurek z jajem i kiełbasą

DANIA OBIADOWE (do wyboru)

CIEP£Y POSI£EK(wybrać jeden)

  • Udko pieczone, bigos
  • Wieprzowina po królewsku, kluski śląskie

    CIEP£Y POSI£EK (wybrać jeden)

    CIEP£Y POSI£EK (wybrać jeden)

    ZAK¡SKI ZIMNE:
    (tu gdzie jest "lub"- proszę wybrać jedno)

    CIASTA:
    (wybrać trzy ciasta i tort)

    ORAZ WLICZONE W CENE ZESTAWU: